4 veckors kickstart (som enkelt kan förlängas)

Gör det enkelt, håll motivationen uppe och kom igång direkt! Med mina 4-veckors Kickstartprogram får du allt som krävs för en lyckad och flygande start på din viktminskning. 

Detta ingår i Kickstart:

1. Speciellt framtagna kostscheman som är anpassade för att man ska förbränna så mycket fett som möjligt under fyra veckor. Du väljer själv om det ska vara PALEO, 5:2, LCHF eller en kalorisnål GI kickstart, högproteinkost

2. Kompletta recept.

3. Dagliga mail. Där får du veta precis hur du ska göra och du får både motivation samt inspiration.

4. Om du väljer kickstart med träning, ingår det även ett komplett träningsschema med träningsvideos anpassat efter just din nivå och du får välja om du vill träna på gym eller hemma.

5. Du har själklart möjlighet att ställa personliga frågor till mig under din kickstart. 

 

Dessa olika kickstart kan du välja på:

 
LCHF
Detta är ett kickstart-program för dig som vill kicka igång din viktminskning och köra LCHF. Här plockar jag bort de flesta kolhydrater och ökar på med fett. Detta passar även för dig som har problem med ett stort sockerbegär. Du får en meny i 28 dagar med recept, dagliga mail och mycket mer. Ganska tufft i början men väldigt effektivt!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PALEO
Passar för dig som vill gå ner i vikt snabbt men samtidigt vill äta så naturlig och hälsosam mat som möjligt. Här kör vi helt mejeri- och glutenfritt så din mage kommer nog att tacka dig. Paleo är den sortens mat som vi åt på stenåldern och som vi är skapta för att äta. Paleo är inte strikt LCHF utan det förekommer en mindre mängd frukt och även en del sötpotatis, precis som det ska vara i en äkta Paleokost. Men jag har däremot anpassat menyn och dragit ner på kolhydraterna ordentligt för att du ska gå ner i vikt och äta hälsosamt på en och samma gång.

Du får en meny i 28 dagar med recept, dagliga mail och mycket mer.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KALORIRÄKNING / GI
Ett kickstart-program som passar dig som vill kicka igång din viktminskning men inte bryr dig om dieter eller kanske inte riktigt vet vilken du ska köra. Här har vi valt ut mat som är GI inspirerad och kalorisnål. Du får en meny i 28 dagar med recept,  dagliga mail och mycket mer. Klassiker som är effektiv och lätt att följa!

5:2 Metoden

 Denna kickstart kan passa bra för dom som som har möjlighet att styra över sin egen tid. Då man kan bli trött framförallt i början när man går på 5:2 och då kan det vara bra om man inte har ett fullspäckat schema. 5:2 metoden innebär att man äter ungefär som vanligt 5 dagar i veckan och sedan fastar man två dagar i veckan. Du får en meny i 28 dagar med recept, dagliga mail och mycket mer.

 

       Detta ingår blandannat

  • Individuellt anpassat kost, träningsupplägg efter dina mål och dina behov.
  • Regelbunden kontakt med mig här på MIPT.
  • Uppföljning och utvärdering av dina resultat och framsteg.
  • Videoinstruktion på alla dina övningar.
  • Jag finns  tillgänglig för dig alla veckans dagar för att din tid här hos mig ska bli så bra som möjligt.